ÅRETS KOK OG ÅRETS TJENER
Herning, Danmark
17. marts 2024
De officielle danmarksmesterskaber for professionelle kokke og tjenere afvikles på FoodExpo.
Per Mandrup fra Culinary Institute, er som altid bag scenen hos kokkene, og sikrer en god afvikling af konkurrencen.
FOOD EXPO
Herning, Danmark
17.-19. marts 2024
Nordens største fødevaremessen, hvor hele branchen mødes. Culinary Institute kommer til at være til stede i forbindelse med flere tiltag.
Opdateres løbende...
BOCUSE D'OR
Trondhjem, Norge
19.-20. marts 2024
International gastronomisk kokkekonkurrence.
GASTRONOMISK UNDERGRUND
Vejle, Danmark
25. marts 2024
Tema: Til Middag Hos Påskeharen
Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.
GASTRONOMISK UNDERGRUND
Vejle, Danmark
22. april 2024
Gastronomisk Undergrund afholdes denne gang i sammenhæng med Danmark Spiser Sammen!
Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.
DANMARK SPISER SAMMEN
Hele Danmark
22.-28. april 2024
Danmark Spiser Sammen strækker sig over hele året med to nedslag i uge 17 og uge 45. Formålet er at alle til at kigge op og række ud. Og at få de mange initiativer til at vokse og sprede sig.
Hvem ved hvad maj byder på?
Offentliggøres snart...
VejleMADfest
Vejle, Danmark
31. maj og 1. juni
Kom med til VejleMADfest, når vi inviterer alle Vejles fødevareproducenter og restauranter ind en kæmpe madfestival. Vi fylder Vejle midtby med madboder, smagsprøver og madrelaterede events, så du kan komme tættere på dine lokale fødevarer!
GASTRONOMISK UNDERGRUND
Vejle, Danmark
17. juni 2024
Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.
OLYMPIADEN I VEJLE
Vejle, Danmark
I år sendes OL fra Paris, Frankrig.
Culinary Institute samarbejder med CityVejle om at skabe noget opmærksomhed herom.
CULINARY OLYMPICS
Stuttgart, Tyskland
1.-7. februar 2024
Dygtige kokke fra hele verden konkurrere i kokkekunsten i verdens ældste international kokkekonkurrence.
BÆLGFRUGTERNES DAG
Hele Danmark
10. februar 2024
Igen i år er Culinary Institute med til at sætte et nationalt fokus på bælgfrugternes fantastiske kulinariske potentiale.
Hold øje, da vi løbende opdaterer spændende indhold til dagen...