Eventkalender

JANUAR

FEBRUAR

CULINARY OLYMPICS

Stuttgart, Tyskland

1.-7. februar 2024

Dygtige kokke fra hele verden konkurrere i kokkekunsten i verdens ældste international kokkekonkurrence.

BÆLGFRUGTERNES DAG

Hele Danmark

10. februar 2024

Igen i år er Culinary Institute med til at sætte et nationalt fokus på bælgfrugternes fantastiske kulinariske potentiale.

Hold øje, da vi løbende opdaterer spændende indhold til dagen...

GastroDay: Danske bælgfrugter

Culinary Institute by VejleErhverv

20. februar 2024

Til denne GastroDay vil Trine Krebs dele sin glæde for grønne proteiner. Hun fortæller om mulighederne for at bruge danske planteproteiner i sit køkken, og hvorfor vi skal støtte op om de danskdyrkede råvarer. Derefter tager Mads Herskind fra Odense Kommune os med i køkkenet og udforsker de danske grønne proteiners potentialer.

MARTS

SoMe-pakke-1-billede-3
SoMe-pakke-2-billede-1
SoMe-pakke-1-billede-2

GastroDay: Det spæde forår – når det tynder ud i de friske råvarer

Culinary Institute by VejleErhverv

12. marts 2024

Til denne Gastro Day udforsker vi, hvordan vi kan gøre de sidste vintergrøntsager spændende, og hvilke spæde grøntsager der er tilgængelige, som kan tilføre det friske pust, vi savner.

ÅRETS KOK OG ÅRETS TJENER

Herning, Danmark

17. marts 2024

De officielle danmarksmesterskaber for professionelle kokke og tjenere afvikles på FoodExpo.

Per Mandrup fra Culinary Institute, er som altid bag scenen hos kokkene, og sikrer en god afvikling af konkurrencen.

FOOD EXPO

Herning, Danmark

17.-19. marts 2024

Nordens største fødevaremessen, hvor hele branchen mødes. Culinary Institute kommer til at være til stede i forbindelse med flere tiltag. 

Opdateres løbende...

BOCUSE D'OR

Trondhjem, Norge

19.-20. marts 2024

International gastronomisk kokkekonkurrence.

GASTRONOMISK UNDERGRUND

Vejle, Danmark

25. marts 2024

Tema: Til Middag Hos Påskeharen

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.

APRIL

GastroDay: En verden af krydderier

Culinary Institute by VejleErhverv

16. april 2024

Dyk ned i krydderiernes fascinerende verden med et spændende oplæg om krydderi som smagsgiver. Krydderiproducenten KRYTA fortæller om, hvordan de udvikler og producerer deres krydderier og krydderblandinger.

GASTRONOMISK UNDERGRUND

Vejle, Danmark

22. april 2024

Gastronomisk Undergrund afholdes denne gang i sammenhæng med Danmark Spiser Sammen!

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.

DANMARK SPISER SAMMEN

Hele Danmark

22.-28. april 2024

Danmark Spiser Sammen strækker sig over hele året med to nedslag i uge 17 og uge 45. Formålet er at  alle til at kigge op og række ud. Og at få de mange initiativer til at vokse og sprede sig. 

MAJ

GastroDay: Lokale råvarer og mindre madspild på Haraldskær.

Culinary Institute by VejleErhverv

14. maj 2024

Den 14. maj har vi fået mulighed for at besøge Sinatur Haraldskær og høre om deres arbejde for at blive en bæredygtig virksomhed, og hvordan de med omtanke og planlægning er lykkes at nedbringe madspild. Deres kokke bruger rigtigt meget tid på at udvikle opskrifter, hvor alle råvarer udnyttes til fulde, og samtidig er baseret på de danske og lokale råvarer i sæson.

JUNI

amirmasoud-vSYo3T4AR5Y-unsplash

VejleMADfest

Vejle, Danmark

31. maj og 1. juni

Kom med til VejleMADfest, når vi inviterer alle Vejles fødevareproducenter og restauranter ind en kæmpe madfestival. Vi fylder Vejle midtby med madboder, smagsprøver og madrelaterede events, så du kan komme tættere på dine lokale fødevarer! 

BÆLGDAG PÅ DALLERUPGÅRD 

Dallerupgård, Danmark

17. juni 2024

Til Bælgdag på Dallerupgård vil deltagerne få indsigt i bælgfrugtens potentialer og udfordringer fra mark til tallerken.

Dagen byder på møder med erfarne praktikere og kreative madhåndværkere, der inspirerer til nye løsninger for professionelle i storkøkkener, foodservice og fødevareproduktion.

JULI

OLYMPIADEN I VEJLE

Vejle, Danmark

I år sendes OL fra Paris, Frankrig.

Culinary Institute samarbejder med CityVejle om at skabe noget opmærksomhed herom.

AUGUST

GASTRONOMISK UNDERGRUND

Vejle, Danmark

19. august 2024

Tema: Oldermors køkken i ulveklæder

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.

SEPTEMBER

GastroDay: Flere lokale råvarer i køkkenet

Det Lille Økori, Lystrupvej 16, Hedensted

17. september 2024

Til denne GastroDay besøger vi Sissel og Anders og deres lille landbrug, hvor de bl.a. dyrker svampe, mikrogrønt og forskellige grøntsager. Vi skal høre om deres lokale produktion og møde en af deres kunder, der viser, hvordan man kan bruge deres friske råvarer i køkkenet.

OKTOBER

KARTOFFELPRISEN

Vejle, Danmark

20. oktober 2024

Kartofler er meget mere end kogt tilbehør til kødet. De kan også blive til en lækker dessert eller en smukt anrettet forret. I hvert fald når den kommer i hænderne på nogle af landets bedste kokke - og det gør den til Kartoffelprisen.

KARTOFFELSPIREN

Vejle, Danmark

22.-23. oktober 2024

Til Kartoffelspiren dyster skolelever fra hele landet om at lave den bedste og mest innovative ret med kartofler.

NOVEMBER

GastroDay: Fremtidens kolde bord

Culinary Institute by VejleErhverv

26. november 2024

Madhistoriker Bettina Buhl giver os et historisk indblik i smørrebrød og den kolde bord. Liselotte Kira Gregers Andersen, også kendt som Kokken på Kanten tager os med i køkkenet og fortolker gamle opskrifter på en ny måde, så de også er relevante i fremtiden - både i forhold til smag og ingredienser.

DECEMBER

GASTRONOMISK UNDERGRUND

Vejle, Danmark

19. august 2024

Tema: Drillenissernes julefisk i englestøv

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.

Privacy policy

OK
unsplash