Vejle spiser sammen

Vejle spiser sammen 2022

Tarteletter i fællesskab

Kunne du tænke dig at møde nye fællesskaber? Danmark spiser sammen samler hvert år i uge 45 danskerne om mad og fællesskaber. Og igen i år bakker Vejle Kommune op - endda med en tarteletfest, som spredes over hele kommunen. Det hele sker tirsdag den 8. november mellem kl.12 - 18, hvor du kan nyde de lækreste tarteletter og møde nye mennesker.


Hvem er Danmark Spiser Sammen?

Danmark Spiser Sammen - Folkebevægelsen mod ensomhed bruger måltid som en anledning til samvær og til at åbne vores fællesskaber for nye, der måske mangler et fællesskab eller til at skabe helt nye fællesskaber og venskaber. Ved en fællesspisning arrangeret af Danmark Spiser Sammen er der fokus på det gode værtsskab, så alle føler sig som en del af fællesskabet. Jo flere der er med, des større nationalt fokus kan vi sætte på fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed hvert år. 


Hvem kan arrangere fællesspisning?

Alle. Alt fra privatpersoner, kommuner, boligselskaber, foreninger, virksomheder, aktivitetscentre, skoler, kirker til museer. Alle, der har lyst, kan arrangere og deltage i en fællesspisning. 


Har du brug for hjælp til at finde din lokale tarteletfest. Så kan du ringe til en fællesskabskoordinator på tlf. 51 84 10 36. 

Vil du være vært for en tarteletfest?

Vil du være med til en tarteletfest?

Sensommer tartelet

Den blodrøde tartelet

Håbets tartelet