Black bean much med nachos

Black bean much med nachos 

Ingredienser


2 dl sorte bønner (udblødt min. 12 timer og kogt møre i nyt vand)
1 fed hvidløg
2 modne tomater
1 lille rødløg
1 tsk tørret oregano (eller 1 spsk frisk, hakket)
2 spsk olivenolie
0,5-1 dl kogevand fra bønnerne
Salt og peber efter smag
1 pose nachos



Fremgangsmåde


1. Forbered bønnerne:


Udblød bønnerne i rigeligt vand i mindst 12 timer.
Kog dem i frisk vand uden salt i ca. 45-60 minutter, til de er helt møre. Gem lidt af
kogevandet.


2. Lav puréen:


Blend de kogte bønner med hvidløg, oregano, olivenolie og lidt af kogevandet, til
konsistensen minder om blød hummus.
Justér med mere kogevand, hvis den er for tyk.


3. Tilsæt grøntsager:


Skær tomater og rødløg i små tern.
Vend dem i bønnepuréen, og smag til med salt og peber.


4. Servering:


Servér med sprøde nachos til at dyppe i puréen.


Privatlivspolitik

OK