Vi fejrer hele Danmarks yndlingsknold
Hvorfor det? Svaret er simpelt. Fordi det er sundere og mere klimavenligt. Kartoflen indeholder nemlig en lang række vigtige næringsstoffer.
I uge 42 sætter vi fokus på den danske knold på dagsordenen i alle afskygninger:
- På folkeskolernes skema
- På kantinernes menukort
- På restauranternes menukort
- Gennem kartoffelevents i byen
På denne side kan du få et overblik over vores aktiviteter, få inspiration til at sammensætte dit menukort, læringsmateriale og en masse information om kartoflen uanset om det handler om næringsindhold, anvendelsesmuligheder eller kartoffelsorter.
Vi ses i uge 42 - klar til at fejre Danmarks yndlingsknold!
Faktisk har kartofler pr. kg. et klimaaftryk på 0,2 kg CO2, pasta udleder 1,2 kg CO2 og ris hele 3,3 kg CO2.Og så giver kartofler den største mæthedsfornemmelse pr kalorie.
Kontakt os
Kontaktinformation
Culinary Institute by VejleErhverv
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
info@culinaryinstitute.dk
+45 20 64 24 62