RESILIENT KLIMAMAD I VEJLE
Forløbet strækte sig over 8 gange, hvor fokus var på at styrke deltagernes forståelse for klimakost, nye råvarer, smag samt forstærker din evne til at skabe velsmagende planterige retter!
Forløbet tager bla. udgangspunkt i klimaplanens målsætninger om at skabe en kød-reduktion og reducering af madspild i offentlige køkkener på 50 % i 2030.
I fællesskab skabte deltagerne sammen med underviserne klimavenlige, sunde og ikke mindst velsmagende retter, som til sidst udformer sig i en digital kogebog, som man kan gøre brug af i sit professionelle virke.
Udover Culinary Institutes kulinariske leder og gastronom, Per Mandrup, vil du også møde andre gæsteundervisere, der dagligt arbejder med madspild, facilitering af grøn fremtid og holistisk sensorik.
Hør Per Mandrup, leder af Culinary Institute fortælle om kurset
Hør deltagerne fortælle, hvad de har fået ud af kurset
Alle undervisningsgangene foregik i tidsrummet: 12:00 -16:30 på følgende datoer.
2022 |
Tirsdag den 30. august |
Tirsdag den 20. september |
Tirsdag den 8. november |
Tirsdag den 6, december |
2023 |
Tirsdag den 17. januar |
Tirsdag den 7. februar |
Tirsdag den 7. marts |
Kontaktinformation
Culinary Institute by VejleErhverv
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
info@culinaryinstitute.dk
+45 20 64 24 62