Resiliens klimamad

RESILIENT KLIMAMAD I VEJLE

Læs mere om vores uddannelsesforløb til professionelle køkkener 

Styrk den grønne omstilling

Forløbet strækte sig over 8 gange, hvor fokus var på at styrke deltagernes forståelse for klimakost, nye råvarer, smag samt forstærker din evne til at skabe velsmagende planterige retter!

Nå målsætningerne

Forløbet tager bla. udgangspunkt i klimaplanens målsætninger om at skabe en kød-reduktion og reducering af madspild i offentlige køkkener på 50 % i 2030.

Digital Kogebog

I fællesskab skabte deltagerne sammen med underviserne klimavenlige, sunde og ikke mindst velsmagende retter, som til sidst udformer sig i en digital kogebog, som man kan gøre brug af i sit professionelle virke. 

Gæsteundervisere

Udover Culinary Institutes kulinariske leder og gastronom, Per Mandrup, vil du også møde andre gæsteundervisere, der dagligt arbejder med madspild, facilitering af grøn fremtid og holistisk sensorik. 

Hør Per Mandrup, leder af Culinary Institute fortælle om kurset

Hør deltagerne fortælle, hvad de har fået ud af kurset

Kontakt os for mere info

Per Mandrup

Tlf. 20 64 24 62

OVERBLIK OVER UNDERVISNINGSGANGE

Alle undervisningsgangene foregik i tidsrummet: 12:00 -16:30 på følgende datoer.

2022

Tirsdag den 30. august

Tirsdag den 20. september

Tirsdag den 8. november

Tirsdag den 6, december

2023

Tirsdag den 17. januar

Tirsdag den 7. februar

Tirsdag den 7. marts

Gæsteundervisere

Privacy policy

OK