Som Vejles store fødevaresatsning er vi klar til at sætte fødevarer på dagsordenen. Derfor afholder vi løbende en lang række, forskellige workshops og kurser med fokus på alt fra smag, klima og brug af lokale råvarer. Uanset om du er en begynderkok, der ønsker at lære grundlæggende teknikker, eller en erfaren madentusiast, der ønsker at udvide dine kulinariske horisonter. For workshops er den perfekte løsning til at lære nye færdigheder, udforske nye emner og fremme kreativitet og innovation.
Så skal dine medarbejdere i køkkenet og arbejde med de nye klimakostråd i praksis? Få et indblik i nogle af vores tidligere, afholdte workshops og kurser på denne side.
Kunne du tænke dig at overraske dine kollegaer med en sjov aktivitet?
Så kontakt os og lad os sammensætte det rette program for dig ud fra dine ønsker og behov.
Hos Culinary Institute by VejleErhverv har vi haft fornøjelsen af både kantineansatte, udenlandske studerende og lokale elever i vores udviklingskøkken. Med temaer som smag, klima og sensorik berør vi hele paletten. Vores største mål er, at alle deltagere går hjem med ny viden de kan tage med sig på arbejdspladsen eller i madkundskabundervisningen. Og så er det en fornøjelse at opleve, hvordan deltagerne gang på gang virkelig får foldet deres kreative og innovationsrige sider ud i køkkenet. Se nogle af de workshops vi tidligere har afholdt og hør mere om, hvad deltagerne har fået med sig herunder.
Kontaktinformation
Culinary Institute by VejleErhverv
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
info@culinaryinstitute.dk
+45 20 64 24 62