Turbo Plant

Matchingforløb for plantebaserede SMV’er

Er du klar til fremtidens efterspørgsel på plantebaserede fødevarer?

Plantebaserede SMV'er har ofte svært ved at bryde igennem på ønskede markeder. Projektinitiativet Turbo Plant er sat i verden for at skabe vækst blandt plantebaserede virksomheder gennem relevant matchmaking - både nationalt og internationalt. Målet er at skubbe til omstillingen af den danske fødevarebranche og bidrage til at nye fødevareprodukter udvikles. Matchingforløbet for plantebaserede SMV’er skal kæde jeres virksomhed

sammen med større detailkæder og aktører inden for foodservice og online-salg, som har kompetencer og udviklingskapacitet til at bidrage til skalering af jeres plantebaserede produkter og forretning. Samarbejdet kan være udformet forskelligt, fra licensaftale mellem partnerne, til opkøb af virksomhed eller produktkategorier. 

Culinary Institute by VejleErhverv

Events


To gange om året vil der blive afholdt matchmaking-events for plantebaserede fødevarevirksomheder, hvor relevante interessanter vil blive inviteret og I får mulighed for at introducere jeres produkter til potentielle samarbejdspartnere.

Forløb


Forløbet består af seks faser, som hænger sammen, men samtidigt også fungerer som fleksible moduler, hvor hver deltager kan placeres i den fase, der gives mening for jer. Igennem de seks faser vil I blive tildelt skræddersyet hjælp til at blive klar til samarbejdet. 

Matchmaking


Det det rette match opnår du værdifuld synergi og bedre salgskanaler til at skalere din forretning. Igennem projektet vil vi matche SMV'er og mindre startups inden for plantebaseret fødevarer med større virksomheder, soffunding, investorer, detailkæder og indkøbere. 

Er du interesseret?


Hør mere om dine muligheder for vækst gennem et nyt og skræddersyet matchingforløb.

Vi står klar til at hjælpe med til at skabe grobund for dit rette match.

Ida Drevald

Email: ida@culinaryinstitute.dk

Tlf.: +45 24 93 07 82

Per Mandrup

Email: per@mandrup.se

Tlf.: +45 20 64 24 62