Hvem er Culinary Institute?

VORES VISION

Culinary Institute blev grundlagt i 2018 som en central del af Vejle Kommunes omfattende fødevaresatsning. Vi skaber unik bro mellem kommunen og erhvervslivet. Med én fod inden for kommunen og den anden ude i erhvervslivet stræber vi efter at være en drivkraft for innovation og nytænkning inden for fødevaresektoren.


Visionen for Culinary Institute er at skabe et rum for det sunde og sanselige måltid som fundamentet for en høj livskvalitet. Vi ser madlavning som en kunst og en videnskab, og vores vision er at inspirere til et nærende forhold til mad gennem kreativitet, viden og sanselighed.

Vi går forrest i at forme fremtidens fødevareerhverv ved at være drevet af innovation og nytænkning. Vores engagement i FN’s 17 verdensmål og fødevarestyrelsens klimakostråd afspejler vores forpligtelse til bæredygtighed og socialt ansvar.

I vores projekter stræber vi efter at vække alle sanserne gennem eksperimenterende læring. Fra kokkekonkurrencer til gastronomiske horisontudvidende middage og velgørenhedsarrangementer skaber vi oplevelser, der inspirerer og udfordrer.


Culinary Institute bor i det dynamiske Food Innovation House i Dandy Business Park, hvor vi er omgivet af ligesindede madentusiaster og innovative virksomheder, der deler vores passion for at forme fremtiden inden for fødevaresektoren. Vi sætter fødevarer øverst på dagsordenen og skaber opmærksomhed omkring Vejle Kommunes mangfoldige fødevarevirksomheder gennem vores events og projekter.


Culinary Institute placerer fokus på intelligent mad i forhold til kroppens behov. Vi stræber efter at skabe oplyste valg inden for ernæring og fremme sundheden ved at forstå, hvordan mad påvirker vores velvære.


Velkommen til Culinary Institute by Vejle Erhverv

HOLDET BAG CULINARY INSTITUTE

PER MANDRUP

Kulinarisk leder

At kunne forstå det kulinariske univers, kræver en kulinarisk mester. Per er sjælen bag Culinary Institute, og uddannet leder. Han har 40 års erfaring med restaurationsbranchen som kok, tjener og tidligere ejer af michelinrestauranten Les Étoiles - et Une Rose.

Læs mere om Pers spændende karriere her.


Kontakt Per

per@mandrup.se

+45 20 64 24 62

ANNE METTE RAVN NIELSEN

Projektkoordinator

Anne Mette har en solid baggrund i mad- og kulturhistorie, og bliver drevet af at skabe forandringer i den danske madkultur, der tager større hensyn til sundhed og klima. Anne Mette fører med fast hånd vores EU-projekt KISMET.


Kontakt Anne Mette

annemette@culinaryinstitute.dk

+45 21 39 75 12

IDA HAARBY DREVALD

Projektkoordinator - på barsel

Ida er uddannet dansk- og madkundskabslærer, og har desuden en kandidatgrad i didaktik. Ida er særligt skarp i formidlingen af vores fødevarevision, og brænder for at inddrage den unge generation i at skabe fremtidens madkultur. Ida er i øjeblikket på barsel, men vender stærkt tilbage efter sommerferien 2024.


Kontakt Ida

ida@culinaryinstitute.dk

+45 24 93 07 82

SOFIE BJERG HOUGAARD

Projektkoordinator

Sofie kommer med spændende erfaringer inden for fødevareteknologi og -innovation, og hun er særligt passioneret, når det handler om planterige produkter og løsninger, der bringer forbrugeren tættere på producenten. Sofie passer EU-projektet Cities2030.


Kontakt Sofie

sofie@culinaryinstitute.dk

+45 61 60 68 90