Eventkalender

MARTS

SoMe-pakke-1-billede-3
SoMe-pakke-2-billede-1
SoMe-pakke-1-billede-2

ÅRETS KOK OG ÅRETS TJENER

Herning, Danmark

17. marts 2024

De officielle danmarksmesterskaber for professionelle kokke og tjenere afvikles på FoodExpo.

Per Mandrup fra Culinary Institute, er som altid bag scenen hos kokkene, og sikrer en god afvikling af konkurrencen.

FOOD EXPO

Herning, Danmark

17.-19. marts 2024

Nordens største fødevaremessen, hvor hele branchen mødes. Culinary Institute kommer til at være til stede i forbindelse med flere tiltag. 

Opdateres løbende...

BOCUSE D'OR

Trondhjem, Norge

19.-20. marts 2024

International gastronomisk kokkekonkurrence.

GASTRONOMISK UNDERGRUND

Vejle, Danmark

25. marts 2024

Tema: Til Middag Hos Påskeharen

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.

APRIL

GASTRONOMISK UNDERGRUND

Vejle, Danmark

22. april 2024

Gastronomisk Undergrund afholdes denne gang i sammenhæng med Danmark Spiser Sammen!

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.

DANMARK SPISER SAMMEN

Hele Danmark

22.-28. april 2024


Danmark Spiser Sammen strækker sig over hele året med to nedslag i uge 17 og uge 45. Formålet er at  alle til at kigge op og række ud. Og at få de mange initiativer til at vokse og sprede sig. 

MAJ

Hvem ved hvad maj byder på? 

Offentliggøres snart...

JUNI

gastronomisk_undergrund_nov_2022_15
gastronomisk_undergrund_nov_2022_07
gastronomisk_undergrund_nov_2022_25

VejleMADfest

Vejle, Danmark

31. maj og 1. juni


Kom med til VejleMADfest, når vi inviterer alle Vejles fødevareproducenter og restauranter ind en kæmpe madfestival. Vi fylder Vejle midtby med madboder, smagsprøver og madrelaterede events, så du kan komme tættere på dine lokale fødevarer! 

GASTRONOMISK UNDERGRUND

Vejle, Danmark

17. juni 2024


Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen.

JULI

OLYMPIADEN I VEJLE

Vejle, Danmark


I år sendes OL fra Paris, Frankrig.

Culinary Institute samarbejder med CityVejle om at skabe noget opmærksomhed herom.

AUGUST

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

JANUAR

Vi har travlt med at planlægge vidunderlige og innovative events til jer til hele året 2024, og kommer til at offentliggøre meget i løbet af januar.


Du kan holde ekstra øje med hvad vi går og laver på vores sociale medier:

FEBRUAR

CULINARY OLYMPICS

Stuttgart, Tyskland

1.-7. februar 2024


Dygtige kokke fra hele verden konkurrere i kokkekunsten i verdens ældste international kokkekonkurrence.

BÆLGFRUGTERNES DAG

Hele Danmark

10. februar 2024


Igen i år er Culinary Institute med til at sætte et nationalt fokus på bælgfrugternes fantastiske kulinariske potentiale.

Hold øje, da vi løbende opdaterer spændende indhold til dagen...