Kulinarisk arkiv

Kulinarisk Kunst


Dyk nærmere ned i vores kulinariske univers og se øjeblikke fra tidligere events vi har afholdt. Alt fra Kartoffelprisen, Smag på Kunsten til VM i tartelet. Vi undskylder på forhånd, hvis appetiten bliver vækket. 

Sort tallerken med tre tarteletter og hvid skum hvor en hånd anretter en krus persille
Tre tarteletter med grønt drys og spiselige blomster
Kok, Kristoffer Ringsing, står over en gryde med kartoffelspaghetti i hånden og hans kokkehjælper i baggrunden til Kartoffelprisen 2019
Tre hvide skulpturer med tarteletter foran Vejle Fjord
Kok fra Sixtus Signatur Hotel & Konference står med et langt træbræt med mange grønne blade og to tallerkener med en ret på
Blå plade med salat, to sovseskåle, gule og lilla blomster og en grå tallerken med en kyllingefod, salat og en rød sauce
Anita Klemensen anretter sin ret på et fad til Smag på Kunsten 2019
Hvid tallerken på grå bordplade med kød, kartoffelkrokette, en lille tærte, skum, spiselige blomster og en brun sauce, lavet af Magnus Carlsen til Kartoffelrprisen 2020
Magnus Carlsen anretter sauce ovenpå hvid tallerken foran fommerpanelet med Jesper Koch, Per Mandrup, Rasmus Munk og Jens Peter Kolbeck
Deltager Cille Bunk sidder foran Hounö ovn og taster temperatur ind til Kartoffelprisen 2020
Sort granitplade med drys af kerner, små afskårne hjertesalter, hvide kulter og et rød hjerte af rogn