Konceptudvikling

KONCEPTUDVIKLING

Stærkt koncept, stærk identitet  

I konceptudvikling arbejder vi med at fastlægge rammerne for et stærkt og klart koncept, som stemmer overens med virksomhedens identitet og brand. Hvad enten det drejer sig om hjælp til konceptudvikling af en ny restaurant, menu eller produkter. 


Jo mere detaljeret og skarp jeres koncept fremstår overfor jeres kunder, jo mindre tvivl vil der herske omkring, hvad de får og ikke får. Får at sikre stor tilfredshed blandt kunderne, arbejder vi ud fra en veldokumenteret arbejdesmetode: 1925-modellen. Det første led i udviklingen handler om at kunne stille det krystalklare spørgsmål om, hvilket koncept ønsker i at udvikle på?

 

Vi tilbyder i denne sammenhæng 3 forskellige løsninger inden for konceptudvikling:  

1) Et krystalklart spørgsmål. 

2) En hel innovationsproces. 

3) En iterativ innovation, hvilket vil sige et krystalklart spørgsmål efterfulgt af en innovationsproces, som afføder et nyt krystalklart spørgsmål, som også følges af en innovationsproces.


Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at skabe rammerne for et klart og sikkert koncept. 

Kontaktoplysninger


Culinary Institute by VejleErhverv

Food Innovation House

Lysholt Allé 3

7100 Vejle


info@culinaryinstitute.dk

+45 20 64 24 62