Gastrocrowd

GASTROCROWD

Culinary Institute by VejleErhverv er en del af GastroCrowd, som er et gastronomisk lærings- og vidensnetværk, hvor der bliver dyrket en stor kærlighed for mad. 


Netværket er for kokke og ildsjæle, som brænder for gastronomi, ønsker at få mere viden og at rykke faglige grænser. Et rum, hvor nørder møder nørder, med fokus på alt fra smag, teknik og innovation. 

 

GastroCrowd samler de bedste kokke, gastronomer og forskere, der i synergi kan dele ideer, tips og tricks, men netværket bidrager også til finde løsninger på samfunds- og livsstilsudfordringer.


Kunne du tænke dig at udvikle og dele din viden, så kontakt os og hør nærmere omkring, hvordan du kan blive en del af dette inspirerende netværk af passionerede mennesker.

Næste Gastroday finder sted den 26. januar 2021 hos Culinary Institute by VejleErhverv.

ET GASTRONOMISK UNIVERS


Medlemmerne af GastroCrowd spænder over et bredt spektrum inden for det gastronomiske univers. Netværket består af alt fra kokkelever, restaurantejere til bryggere, som i fællesskab deler en flodbølge af viden og skaber inspiration til nye smage og oplevelser. Du kan lære mere om nogle af medlemmerne herunder. 

Andreas Hansen, kokkeelev på Hotel Munkebjerg. 

Andreas har arbejdet i restaurationsbranchen siden han var 15 år og elsker at prøve nye smagsarter af. Han er især interesseret i at lære mere om nye gastronomiske måder at inddrage øl på. 

Cecilie Færch, kokkeelev på Restaurant Malt. 

Cecilie brænder for at skabe noget fra bunden og elsker at arbejde med lokale råvarer, og at få, få ting til at smage super, lækkert. Derudover har hun en sød tand og elsker at arbejde med bær og udvikle desserter. 

Jacob Jørgensen, kokkeelev på Munkebjerg Hotel

Med en far der var slagter blev Jacob i en tidlig alder introduceret til madlavning. Hans drømmeråvarer er svampe, da de har mange forskellige anvendelsesmuligheder. 

Jens Vincent, Souschef på Restaurant Treetop

For Jens ligger hans styrke i det søde køkken, men for ham handler det også om at søge nye græsgange og prøve en masse nyt af. Gastro-Crowd har været med til at åbne døre og givet ham en masse ny viden.

Michael Skovgaard, ejer af Skovsgaard Deli

I hans forretning har Michael stort fokus på at sælge mad, der er lavet fra bunden. Alt fra det bagte brød til is. Han brænder for at lave god mad, med gode råvarer til selskaber, hvor man får en hjemlig følelse.

Rasmus Refshauge, kokkeelev på Restaurant Leieffroy 

Rasmus er vokset op med en familie, der alle har arbejdet med mad, så det har lagt i hans blod, at blive kok. Han brænder for at arbejde med friske råvarer, direkte fra leverandøren og få dem til at smage godt. 

Bjarne Taudal, medejer af SEJD - Café og Boutique 

Bjarne definerer sig selv som en autodidakt kogemand med fokus på mytologisk gastronomi, hvor fortællingerne fra omgivelserne i Jelling og de historiske monumenter er den primære inspiration. 

Gitte Holmboe, Bøgedal Bryghus 

Gitte brænder for håndværket og at lave det håndarbejde der skal til, for at lave et sublimt produkt. Netværket er med til at udvide hendes horisont og give hende inspiration til nye måder at brygge på. 

Jan Asmussen, a la carte kok på Munkebjerg Hotel

Jan har stor interesse i det nordiske køkken og bedst mulig udnyttelse af sæsonens råvarer, hvilket han også har stort fokus på at lære videre til andre.

Jesper Schytte, køkkenchef på Munkebjerg Hotel

Jesper brænder ikke kun for madlavning, men også for at uddanne kommende kokke, slagtere mm. Han er vild med at arbejde med kød, og finde stykker, man ikke bruger så meget normalt. 

Morten Rahsted, kok og medejer af Restaurant Domestic

Selv Morten i forvejen besidder en masse gastronomisk viden, så synes han det GastroCrowd er et super fedt intiativ, hvor der er mulighed for at dele viden ud og møde andre der deler samme passio for mad. 

Simon Engdal, kokkeelev på Restaurant MeMu

Simon har altid haft en drøm om at blive kok. Han brænder for at lave mad på høj niveau og at give kunderne en god oplevelse. Selvom han er kok har han også en stor interesse i brødbagning. 

Cecilie Hundevad Andersen, kok på Svinkløv Badehotel

For Cecilie er GastroCrowd genialt for kokke, som ønsker at få mere viden og kan lære fra sig til andre, der i forvejen besidder stor gastronomisk viden. 

Kontaktoplysninger


Culinary Institute by VejleErhverv

Food Innovation House

Lysholt Allé 3

7100 Vejle


info@culinaryinstitute.dk

+45 20 64 24 62