Om

HVEM ER VI?

Per Mandrup

At kunne forstå det kulinariske univers kræver en kulinarisk mester. Per Mandrup er sjælen bag Culinary Institute by VejleErhverv og har mere end 40 års erfaring inden for restauration- og fødevarebranchen.

 

Ud over at have en uddannelse som både kok og tjener, er Per også uddannet i pædagogik og ledelse. Fra 1988-1994 var han ejer af Michelinrestauranten, Les Etoiles – et Une Rose, i København. Kun fire andre danske restaurationer havde på dette tidspunkt også en Michelinstjerne, hvilket siger en del om det høje, gastronomiske niveau, Per befinder sig på. I 1997 blev der skiftet spor og Per fik titlen som uddannelsesansvarlig på Aalborg Food College, hvor han var ansvarlig for 600 årselever og 80 ansatte inden for diverse levnedsmiddel-uddannelser. Sideløbende med hans stilling i Aalborg, blev Per udnævnt som Teammanager for det Danske Kokkelandshold i 2003, hvor hans coaching førte holdet til et utal af sejre, blandt andet OL-guld i 2008, i fire kategorier. 

Ud over at være headchef for Culinary Institute by VejleErhverv sidder Per også i et hav af forskellige foreninger og netværksgrupper, hvor fødevarer og gastronomi er i fokus. Blandt andet er han tidligere vicepræsident for Culinary Competition Comittee, WACS (World Association of Chefs Societies), hvor hans involvering i komiteen, i 2012, tildelte ham den højeste dommercertificering man kan få, i hele verden. Dog har Per, siden 1991, deltaget som dommer i et væld af danske og udenlandske kokkekonkurrencer.    


Læs mere om Per Mandrup på www.permandrup.dk eller kontakt os og hør mere omkring, hvordan han kan bidrage med sparring til jeres virksomhed.