Kulinariske events

KULINARISKE EVENTS

Hos Culinary Institute by VejleErhverv prøver vi hele tiden at udforske innovationen og kreativiteten. Det har resulteret i et hav af forskellige events. Alt fra Jomfruhummerfestival, Kartoffelprisen til Smag på Kunsten. Her kan du holde dig opdateret på, hvilke events vi har på programmet. 

EVENTKALENDER 2021:

VEJLES FOLKEMØDE

Vejle by 


Fre. 4-. lør. 5. juni 2021

Vejles folkefest, hvor sjove, informerende og kulinariske arrangementer fylder byen med latter og godt humør. 

LOCAL COOKING

Culinary Institute by 
VejleErhverv


Tirs. 8 juni 2021

Lokale råvarer. Lokale smage. Et hold af dygtige kokke skal dyste om at kokkerere og præsentere retter, hvor de lokale råvarer skal være i centrum.

LÆSØ JOMFRUHUMMER FESTIVAL 

Læsø 


Lør. 7. august 2021

Et udvalg af kokke skal dyste i konkurrencen om Den Gyldne Jomfruhummerklo. 

VEJLE FJORD FESTIVAL

Vejle Lystbådhavn


Lør. 28.- Søn. 29. august 2021

En festival med en masse sjove vandaktiviteter, fantastisk kunst og dysten om VM i tartelet på Vejle Fjord.

SMAG PÅ KUNSTEN

Vejle By


Lør. 28.- Man. 20. september 2021

En nordisk madkunstfestival, hvor gastronomer og kunstnere mødes og skaber synergi både på lærred, nodeark og tallerken. 

KARTOFFELPRISEN

Culinary Institute by VejleErhverv


Søn. 24. oktober 2021

En utraditionel kokkekonkurrene, hvor et udvalg af innovative og kreative kokke skal kokkerere en 3-retters menu med kartoflen i centrum. 

KARTOFFELSPIREN

Culinary Institute by VejleErhverv


Tir. 26. - Ons. 27. oktober 2021

Årets kokkekonkurrene for folkeskoleelever, hvor det handler om at få kreativiteten i spil og kokkere en hel ret med kartoflen som centrum.