VM i hotdog - Syltning

Sylt til din hotdog 


Sammen med Rie Schimmel, ejer af Syltet, kan du blive verdensmester til at sylte det lækreste tilbehør til din hotdog. Få Rie's tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du sylter og få hendes opskrifter til syltede rødløg, agurkesalat, gulerødder samt en hjemmerørt remoulade. Følg med og bliv inspireret til at komme i gang med at 'spice' dine hotdogs op med sylt.


 Film: Spot-On Studios

Bliv klogere på Rie Schmimmel, ejer af Syltet. 

Server hotdogs med oksepølser, bernaisecreme, syltede tomater, syltede rødløg og hjemmelavede ristede løg.

En spicy hotdog med kyllingepølser, mayonaise, chilisyltede gulerøder eller havtorn syltede gulerøder og ikke mindst, chili. 

Rie's 5 syltetips du skal være opmærksom på når du sylter.

Opgrader dit hotdog med en urtepølse, mayonaisecreme med persille, syltede sennepskorn og syltede aguker med hyldeblomsteddike?

Cremet hotdogs på oksepølser med chili, ketchup, mayo, hjemmerørt remoulade med syltede løg, gulerødder og drueargurker. Toppet medsprøde ristede løg.