Måltidsudvikling

MÅLTIDSUDVIKLING

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Vi tilbyder i denne sammenhæng 3 forskellige løsninger inden for måltidsudvikling: 

1) Et krystalklart spørgsmål. 

2) En hel innovationsproces. 

3) En interativ innovation, hvilket vil sige et krystalklart spørgsmål efterfulgt af en innovationsproces,

som afføder et nyt krystalklart spørgsmål, som også følges af en innovationsproces.


Se hvordan vi arbejder med metoden i videoen nedenunder, hvor vi i forbindelse med vores Resilience Food Project, havde ansatte inden for hele velfærdstjenesten til at pitche til Løvens Hule, om hvordan borgernes måltid kunne nytænkes. 

Forbedring, ikke forandring  

Hos Culinary Institute by VejleErhverv sætter vi måltidet i fokus. Vi har tidligere arbejdet med måltidsudvikling i forskellige former og størrelser for både skoler, kantiner, institutioner og plejehjem. Alt for ofte, bliver essentielle komponenter overset eller gjort mere kompliceret, end højst nødvendigt. Det handler derfor om at kunne nytænke og udvikle et bedre 'produkt', der yder den rette værdi. 


I stedet for at arbejde med forandringer fokuserer vi på at skabe forbedringer. Forandringer sætter ofte folk i et stort dilemma og det essentielle spørgsmål bliver hurtigt tabt på gulvet; Hvem er forandringen en forbedring for? Hvis I som virksomhed ikke kan svare på, hvem forandringen er en forbedring for, så er der ikke behov for forandring.


Vi driver innovationsprocessen gennem en veldokumenteret arbejdsmetode, som bruges både i forvaltninger, forsvaret og folkeskolen: 1925-modellen. Der er altid mulighed for udvikling. Men det handler om at være helt skarp på det krystalklare spørgsmål om; Hvad ønsker I at udvikle på?