Smag på Vejle

SMAG PÅ VEJLE 

Vejle er en fantastisk by i kulinarisk og gastronomisk topform. Dyk ned i smag universtet, hvor vi i samarbejde med City Vejle vil introducere dig for et hold af talenfulde nørder, som er yderst passioneret for deres håndværk, og som hver især sætter deres aftryk på den vejlensiske madscene. Du kan møde alt fra kokke, bagere til baristaer, som tager dig i hånden og gør dig klogere på, hvad du skal gøre for at brygge en god kop kaffe eller hvordan du bedst udnytter dine ingredienser. Siden vil løbende blive opdateret med nye lærings- og inspirationsvideoer, så husk at holde dig opdateret.


Film: Spot-On Studios

Maria, Bryg Coffee House 

 Med mange års erfaring og ekspertise inden for kaffebrygning, viser Maria, en af Danmarks bedste baristaer, fra Bryg Coffee House, hvad du kan gøre for at brygge den lækreste og smagsfulde kop kaffe. 

René, PlanB - Tapas, Vin & Cocktails

Bliv inspireret til, hvordan du kan sammensætte en lækker nordisk tapas. René fra PlanB giver her hans bud på, hvad en nordisk tapas kunne bestå af. Alt fra fransk landkylling, varm kartoffelsuppe og nordiske pølser.