GASTRODAYS 2021
Datoer og temaer for Gastrodays i 2021. Vær opmærksom på, at ændringer kan forekomme.
2. marts: Fermentering
Med guide og vejledning fra Morten Rasted, Restaurant Domestic, skal vi arbejde hands-on med fermentering.
6. april: Digital kommunikation
Sociale medier har fået en større og mere betydningsfuld rolle inden for markedsføring. Vi skal arbejde med jeres digitale kommunikation og hvordan vi kan optimere det.
4. maj: Sociale medier - Storytelling, foto & film
De sociale medier er fyldt med en masse indhold, så det gælder om at udvælge de historier der kan få jer til at skille ud. Her skal vi se nærmere på, hvordan du bedst muligt bruger foto og film til at dele en historie, der fremstår visuel stærk.
1.- 2. juni: Bocuse d'or
Efter en flot andenplads til Bocuse d'Or Europe skal de danske gastronauter kæmpe det endelig guld ved finalen i Lyon. Hvis omstændighederne tillader det, får du adgang til at observere finalen helt tæt på. Obs: Ekstra tilkøb.
17. -20. juni: Det politiske måltid - Folkemødet
I forbindelse med Folkemødet på Bornholm skal vi udforske de politiske måltider.
10. august: Jomfruhummeren
Jomfruhummeren er et af de mest fantastiske råvarer. Med afsæt i jomfruhummerfestivallen på Læsø skal vi arbejde med teknik, smag og komposition.
7. september: Smag på Kunst
Mad er ikke blot mad. Det er en kunstform. Vi skal arbejde med, hvordan der kan skabes synergi mellem andre genrer som musik og kunst.
5. oktober: Kartoflen
Kartoflen er en af de mest undervurderede råvarer i det danske samfund. Vi skal derfor finde kreativiteten frem og prøve os frem til, hvordan vi gør den lille knold endnu mere spændende.
2. november: Hvad er dit talent?
Vi besidder alle et talent. Men for mange kan det være svært at sætte ord på, hvad der er dit unikke talent. Her gør vi dig klogere på dit talent og hvordan du kan udvikle det endnu mere.
7. december: Madspild - Cirkulær økonomi
December og jul er den værste fjende for madspild. Hvordan kan vi være med til at forhindre alt den spild uden at sgå på kompromis med smagen.
Kontaktinformation
Culinary Institute by VejleErhverv
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
info@culinaryinstitute.dk
+45 20 64 24 62
Følg os
© Culinary Institute by VejleErhverv