KULINARISKE EVENTS
Hos Culinary Institute by VejleErhverv prøver vi hele tiden at udforske innovationen og kreativiteten. Det har resulteret i et hav af forskellige events, med mad som centrum. Alt fra Jomfruhummerfestival, Kartoffelprisen til Smag på Kunsten. Her kan du holde dig opdateret på, hvilke events vi har på programmet.
EVENTKALENDER 2022:
SMAGENS DAG
Vejle
Ons. 28. september
Smagens Dag sætter fokus på smagssansen, og at eleverne skal lære at smage. Målet er, at få eleverne til at tænke over, hvad de putter i munden, og hvorfor de gør det. Som underviser kan du modtage materiale til 4. - 7. klasse og valgfag. Temaet varierer fra år til år, så hold øje med når temaet for 2022 bliver offentliggjort.
KARTOFFELPRISEN
Culinary Institute by
VejleErhverv
Søn. 23. oktober
Kartoffelprisen er en utraditionel kokkekonkurrence, hvor et udvalg af innovative og kreative kokke skal kokkerere en 3-retters menu med kartoflen som centrum. Vinderen kan bl.a. gå hjem med et rejselegat på 20.000 kr. Se hvordan du tilmelder dig her.
KARTOFFELSPIREN
Culinary Institute by VejleErhverv
Tir. 25. - Ons. 26. oktober
Årets kokkekonkurrence for folkeskoleelever, hvor det handler om at få kreativiteten i spil og kokkere en hel ret, enten forret, hovedret eller dessert, hvor kartoflen er i centrum. Ud fra billeder og opskrifter bliver der udvalgt max. 16 hold, som deltager i finalen. Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig her.
Kontaktinformation
Culinary Institute by VejleErhverv
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
info@culinaryinstitute.dk
+45 20 64 24 62