Kulinariske events

KULINARISKE EVENTS

Hos Culinary Institute by VejleErhverv prøver vi hele tiden at udforske innovationen og kreativiteten. Det har resulteret i et hav af forskellige events, med mad som centrum. Alt fra Jomfruhummerfestival, Kartoffelprisen til Smag på Kunsten. Her kan du holde dig opdateret på, hvilke events vi har på programmet. 

EVENTKALENDER 2022:

Coverbillede for Foodexpå den 27. til 29. marts 2022 for foodservice, detail, hotel og restaurant
Tre hotdogs og en brun kasse hvor der står "VM i Hotdog lørdag 11. juni 2022, Søndertorv, Vejle"
Grå marmor baggrund med fire skeer med salt, peber, paprika og karry med Vejle MADfest logo hvor der står "11. juni kl.10 - 15, Søndertorv - Rådhustorvet - Nørretorv"
Gul baggrund med hvid Danmarkskort og en sort rute og en blå playknap , hvor der står "Sønderborg - Vejle - Nyborg - Roskilde - Copenhagen"
Billede af jomfruhummere med blå boks der siger "Læsø Jomfruhummerfestival, lørdagn 6. august 2022"
Grøn baggrund med sort Local Cooking logo, hvidt logo med Culinary Institute by Vejle Erhverv, forskellige grønne former, et hvidt billede med mad og en sort tallerken med en ret, hvor der står "Local Cooking Trekanten, søndag den 28. august 2022"
Sort tallerken med kød og grøntsager og lilla glas med en blågrå og hvidstiplet boks hvor der står "Smag på kunsten, 23. - 24. september 2022"
Lille pige med lyserød spænde, der holder to æg foran øjnene og en rød overskrift hvor der står "Smagens Dag"
Hvid tallerken på grå plade med en ret af kylling, kartoffel og lille tærte placeret ved en orange og hvid boks hvor der står "Søndag 23. oktober 2022" og et logo for Culinary Institute by VejleErhverv
Blå tallerken med en kartoffelvaffel og is bagved to beige kasser hvor der i den ene står "Kartoffelspiren, 25. - 26. oktober 2022"

FOODEXPO

IVÆRSÆTTEROMRÅDE

Messecenter, Herning


Søn. 27 - Tirs. 29 marts 

I Hal D kan man finde Foodexpos store iværksætterområde. Her vil det være muligt at møde iværksættere fra Trekantsområdet og Region Syd, samt tage en uformel snak med mentor, Per Mandrup ved Dialogbordet. 

VM I HOTDOG

Søndertorv, Vejle


Lør. 11. juni 

I VM (Vejle Mesterskaberne) i Hotdog skal et udvalg af folkeskoleelever nytænke den traditionelle hotdog, hvor alt overskud går ubeskåret til et velgørende formål. Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig nu her. 

VEJLE MADFEST

Vejle by


Lør. 11 juni 

Søndertorv, Rådhustorvet og Nørretorv bliver fyldt op med en masse boder fra lokale restauranter og producenter. Smag på lokale råvarer, oplev VM i hotdog og nyd alt det bedste fra Vejle og omegn. 

TOUR DE FRANCE

Vejle


Søn. 3. juli

3. etapestart i Tour de France vil starte i Vejle. Hele byen vil blive fyldt op med sjove aktiviteter som forberedelse til at kickstarte etapen. Find mere information om etaperne og kom tæt på touren og hvad der sker i Vejle. 

LÆSØ

JOMFRUHUMMER FESTIVAL 

Læsø 


Lør. 6. august 

Et udvalg af kokke skal dyste i konkurrencen om Den Gyldne Jomfruhummerklo. Vores leder, Per Mandrup, vil endnu sidde solidt placeret ved dommerbordet. 

LOCAL COOKING x VEJLE

FJORD FESTIVAL

Vejle Lystbådhavn


Søn. 28. august

Smag på det bedste fra Trekantsområdet til Local Cooking 2022. I forbindelse med Vejle Fjord Festival kan du opleve de dygtigste kokke på tæt hånd og smage lokale råvarer i en unik kontekst. 

SMAG PÅ KUNSTEN

Vejle By


Fre. 23.- Lør. 24. september 

Smag På Kunsten er en nordisk madkunstfestival, hvor gastronomer og kunstnere mødes og skaber synergi både på lærred, nodeark og tallerken. 

SMAGENS DAG

Vejle


Ons. 28. september

Smagens Dag sætter fokus på smagssansen, og at eleverne skal lære at smage. Målet er, at få eleverne til at tænke over, hvad de putter i munden, og hvorfor de gør det. Som underviser kan du modtage materiale til 4. - 7. klasse og valgfag. Temaet varierer fra år til år, så hold øje med når temaet for 2022 bliver offentliggjort. 

KARTOFFELPRISEN

Culinary Institute by

VejleErhverv


Søn. 23. oktober 

Kartoffelprisen er en utraditionel kokkekonkurrence, hvor et udvalg af innovative og kreative kokke skal kokkerere en 3-retters menu med kartoflen som centrum. Vinderen kan bl.a. gå hjem med et rejselegat på 20.000 kr. Se hvordan du tilmelder dig her. 

KARTOFFELSPIREN

Culinary Institute by VejleErhverv


Tir. 25. - Ons. 26. oktober 

Årets kokkekonkurrence for folkeskoleelever, hvor det handler om at få kreativiteten i spil og kokkere en hel ret, enten forret, hovedret eller dessert, hvor kartoflen er i centrum. Ud fra billeder og opskrifter bliver der udvalgt max. 16 hold, som deltager i finalen. Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig her.