RESILIENS KLIMAMAD I VEJLE
Læs mere om forløbet og hvad det indebærer her.
Forløbet strækker sig over 8 gange, hvor fokus ligger på at styrke din forståelse for klimakost, nye råvarer, smag samt forstærker din evne til at skabe velsmagende planterige retter!
Forløbet tager bla. udgangspunkt i klimaplanens målsætninger om at skabe en kød-reduktion og reducering af madspild i offentlige køkkener på 50 % i 2030.
I fællesskab skal vi skabe klimavenlige, sunde og ikke mindst velsmagende retter, som til sidst udformer sig i en digital kogebog, som du kan gøre brug af i jeres professionelle virke.
Udover Culinary Institutes kulinariske leder og gastronom, Per Mandrup, vil du også møde andre gæsteundervisere, der dagligt arbejder med madspild, facilitering af grøn fremtid og holistisk sensorik.
Alle undervisningsgangene foregår i tidsrummet: 12:00 -16:30 på følgende datoer.
2022 |
Tirsdag den 30. august |
Tirsdag den 20. september |
Tirsdag den 8. november |
Tirsdag den 6, december |
2023 |
Tirsdag den 17. januar |
Tirsdag den 7. februar |
Tirsdag den 7. marts |
Kontaktinformation
Culinary Institute by VejleErhverv
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
info@culinaryinstitute.dk
+45 20 64 24 62