Resiliens klimamad

RESILIENS KLIMAMAD I VEJLE

Uddannelsesforløb til professionelle køkkener

Læs mere om forløbet og hvad det indebærer her.

Styrk den grønne omstilling

Forløbet strækker sig over 8 gange, hvor fokus ligger på at styrke din forståelse for klimakost, nye råvarer, smag samt forstærker din evne til at skabe velsmagende planterige retter!

Nå målsætningerne

Forløbet tager bla. udgangspunkt i klimaplanens målsætninger om at skabe en kød-reduktion og reducering af madspild i offentlige køkkener på 50 % i 2030.

Digital Kogebog

I fællesskab skal vi skabe klimavenlige, sunde og ikke mindst velsmagende retter, som til sidst udformer sig i en digital kogebog, som du kan gøre brug af i jeres professionelle virke. 

Gæsteundervisere

Udover Culinary Institutes kulinariske leder og gastronom, Per Mandrup, vil du også møde andre gæsteundervisere, der dagligt arbejder med madspild, facilitering af grøn fremtid og holistisk sensorik. 

OVERBLIK OVER UNDERVISNINGSGANGE

Alle undervisningsgangene foregår i tidsrummet: 12:00 -16:30 på følgende datoer.

2022

Tirsdag den 30. august

Tirsdag den 20. september

Tirsdag den 8. november

Tirsdag den 6, december

2023

Tirsdag den 17. januar

Tirsdag den 7. februar

Tirsdag den 7. marts

Gæsteundervisere

Kontakt os for mere info

Per Mandrup

Tlf. 20 64 24 62

Ida Drevald

Tlf. 24 93 07 82