FoodStartUp

FOODSTARTUP

GASTROCROWD

Har du en FoodStartUp og mangler du hjælp til at etablere de retter kontakter og udvikle din virksomhed til næste niveau?

Culinary Institute by VejleErhverv står klar med rådgivning og sparring til fødevareiværksættere i både Vejle Kommune og hele Danmark. Med et større netværk kan vi hjælpe jeres virksomhed med alt fra matchmaking, produktudvikling, produktbilleder til konceptudvikling.  

Læs mere om hvad vi tilbyder og hvordan vi kan hjælpe dig på din iværksætterrejse. 

Hvad vi tilbyder

Matchmaking


For at få din virksomhed til at vækste hjælper vi dig med at danne et overblik over dine finansieringsmuligheder. 

Derudover hjælper vi med at sætte din/jeres virksomhed i kontakt med potentielle samarbejdespartnere ang. mulig forretningsudviklingsstøtte eller forskningsprojekter, både lokalt og nationalt. 

Produktoptagelser og SoMe-film


Som led i at kunne markedsføre din virksomhed har vi gennem et tæt samarbejde med Spot On Studios mulighed for at hjælpe med at producere produktoptagelser, samt én kort SoMe-film. Du skal dog som minimum have været medlem af GastroCrowd V.I.P. i 6 måneder før du kan få adgang til følgende tilbud. 

Brug af miljø til udvikling


Som en del af Food Innovation House kan vi stille lokaler til rådighed i selve udviklingen af dine/jeres produkter. Alt fra udviklingskøkken til fotostudio, hvor du/I får mulighed for at teste jeres produkter og kan få taget fantastiske productshots til at skabe synlighed omkring jeres produkter. 

Medlem af iværksætternetværk


Lige iværksættere leger bedst. Vi tror på vigtigheden af et godt netværk med ligesindende personer, der alle deler en stor passion for sin virksomhed og produkter. Som en del af StartUp Vejle får du mulighed for at sparre og samarbejde med andre iværksættere inden for samme brancheområde.  

Mikkel Schouw placerer sovs på en tallerken til Kokkenes Kokketalent 2021

Skal du være en del af GastroCrowd?

Så læs mere om netværket og de forskellige medlemsskabstyper her. 

Per Mandrup, leder af Culinary Institute by VejleErhverv


Per Mandrup har mere end 40 års erfaring inden for restauration- og fødevarebranchen. Som tidligere Teammanger for Det Danske Kokkelandshold og dommer i diverse konkurrencer har Per hjulpet et hav af FoodStartUps med at udarbejde stærke koncepter og matchmaking med relevante samarbejdspartnere, som alle har resulteret i dynamiske og profitable virksomheder.   

Dommer Per Mandrup til Kokkenes Kokketalent 2021

Hvad er din udfordring?